ClickCease

Occasion XP DĒUS

Occasion XP DĒUS

Momenteel hebben we een prachtig assortiment XP DĒUS staan en daar zijn we maar wát blij mee. Deze zijn allemaal ingeruild voor de XP DĒUS II, de tweede generatie van de XP DĒUS serie. In de afgelopen 11 tot 12 jaar is deze machine tot in de finesse doorontwikkeld.

Archeologen, akkerzoekers, stortzoekers, terpenzoekers en zelfs recreatiezoekers: bijna iedereen is super enthousiast over deze onderscheidende, revolutionaire metaaldetector van topkwaliteit. Mensen die graag op het natte strand zoeken doen er sowieso beter aan om te kiezen voor de Multi-IQ Minelab metaaldetectos, omdat die technologie uitermate geschikt is voor zwaar gemineraliseerde grond, stranden en het zoute water. 

Er zijn voor €600 tot €800 best veel middenklasse metaaldetectors op de markt. Detectors die doorgaans worden geleverd met 2 jaar garantie en die functioneren op slechts één frequentie. Metaaldetectors die zich vooral niet onderscheiden op het gebied van technologie. Daarover kun je bij de XP DĒUS absoluut niet klagen, deze technische specificaties vertellen meer dan genoeg:

■ Geheel draadloos functionerend.
■ Instelbaar op verschillende frequenties, tot 35.
■ Razendsnelle reactiesnelheid, wat zelf ingesteld kan worden.
■ Voorzien van 10 verschillende standaard programma's met de mogelijkhied om eigen programma's toe te voegen.
■ Instelbaar ijzervolume

XP Metaldetectors geeft 5 jaar garantie op de XP DĒUS en wij bij Detectiespecialist D.J. Laan geven minimaal 12 maanden schriftelijke garantie op onze occasions XP DĒUS. Je loopt als consument dus geen risico en voor een goede, voordelige prijs heb je een topklasse metaaldetector met wat gebruikservaring. 

Misschien wat vreemd, maar tijdens het geven van adviezen in de winkel maak ik regelmatig een vergelijking met fietsen. Wat heb je liever? Een glimmende fiets met een leuk klinkende merknaam uit een supermarkt of een kort gebruikte Gazelle, Batavus of Giant fiets dat met een degelijke garantie wordt geleverd? Of wat rij je liever? Een nieuwe auto van gemiddelde kwaliteit of een gegarandeerde auto uit een hogere klasse met meer comfort en veiligheid? Die daarnaast er ook nog eens beter uit ziet?

Dan hebben we het nog niet eens gehad over de after-sales. Werkelijk alle onderdelen tot en met de printplaten hebben wij standaard op voorraad liggen. Bij problemen vervangen we in "no time" alle defecte onderdelen en/of de printplaat en kun je gelijk weer terugkeren naar jouw favoriete zoekveld, dat is nog eens service! Ook de kwaliteitsbeleving van het product XP DĒUS komt hiermee optimaal uit de verf.

Dezelfde werkwijze kunnen wij hanteren met de producten van het topmerk Minelab. Het leveren van kwaliteit en het bieden van optimale service zijn de pijlers van ons bedrijf. Dit is voor ons dan ook de reden waarom wij ons met name concentreren op de topmerken Minelab en XP Metaldetectors; sterke, onderscheidende topmerken waar degelijke fabrikanten achter staan die onze filosofie met ons delen. Wij laten je er graag kennis mee maken. Kies je voor XP? Dan is het nu een uitgelezen tijd om in te stappen in een fraaie en perfect functionerende occasion XP DĒUS: op en top ontwikkeld, op en top bewezen!

Benieuwd naar het aanbod? Bekijk dan het overzicht van alle occasion modellen hier!