ClickCease
Delen
Minelab X-TERRA PRO Minelab X-TERRA PRO Minelab X-TERRA PRO Minelab X-TERRA PRO Minelab X-TERRA PRO Minelab X-TERRA PRO Minelab X-TERRA PRO Minelab X-TERRA PRO Minelab X-TERRA PRO
Minelab X-TERRA PRO

Minelab X-TERRA PRO

MINELAB X-TERRA PRO, VOLOP UIT VOORRAAD LEVERBAAR! 

Waterdicht tot 5 meter, instelbare frequentie, telescopische steel, oplaadbaar, geschikt voor gebruik op zout strand en meer!

Gemakkelijk te monteren en eenvoudig in te stellen met de zoekmodus Park, Field en Beach. Met bijgeleverde, zeer uitgebreide handleiding, is het voor de beginnende zoeker eenvoudig om aan de slag te gaan. De detector doet al het harde werk voor je en zoekt verloren objecten en vondsten uit vervlogen tijden. Daarnaast biedt deze detector je de mogelijkheid om je opgedane kennis te verruimen en een stapje verder te gaan. Met de PRO-SWITCH (Switchable Frequency Technology) kun je je detector met één druk op de knop instellen op 5, 8, 10 en 15 kHz en de controle krijgen over elke omgeving of situatie die op je pad komt. Volledig IP68 waterdicht tot 5 m en voorzien van functies als 5-audiomodi, zoekschijf verlichting en handvat vibratie. 

Of vanaf € 6,92 per maand
€ 329,00
Artikelcode: 37070001
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
37070001