ClickCease
 • Sinds 1980 specialist
  De detector speciaalzaak
 • Hoge klantbeoordeling!
  Betrouwbaar & bekwaam
 • Veilig betalen
  iDEAL, creditcard, PayPal, AfterPay
 • Groot assortiment
  Metaaldetectors en accessoires
 • Snel in huis!
  24 uurs levering

Minelab X-Terra 705 GoldPack nu met gratis PRO-FIND 35 pinpointer!
Minelab X-Terra 705 GoldPack nu met gratis PRO-FIND 35 pinpointer! Minelab X-Terra 705 GoldPack nu met gratis PRO-FIND 35 pinpointer! Minelab X-Terra 705 GoldPack nu met gratis PRO-FIND 35 pinpointer! Minelab X-Terra 705 GoldPack nu met gratis PRO-FIND 35 pinpointer! Minelab X-Terra 705 GoldPack nu met gratis PRO-FIND 35 pinpointer! Minelab X-Terra 705 GoldPack nu met gratis PRO-FIND 35 pinpointer! Minelab X-Terra 705 GoldPack nu met gratis PRO-FIND 35 pinpointer! Minelab X-Terra 705 GoldPack nu met gratis PRO-FIND 35 pinpointer! Minelab X-Terra 705 GoldPack nu met gratis PRO-FIND 35 pinpointer! Minelab X-Terra 705 GoldPack nu met gratis PRO-FIND 35 pinpointer! Minelab X-Terra 705 GoldPack nu met gratis PRO-FIND 35 pinpointer!

Minelab X-Terra 705 GoldPack nu met gratis PRO-FIND 35 pinpointer!

X-Terra goudnugget zoeker of stort topper!


 


NU MET GRATIS MINELAB PRO-FIND 15 T.W.V. € 149,-!


 

Artikelnummer: 37060123

€ 539,00
Minelab

Voor 16:30 uur besteld morgen in huis*

Neem contact met ons op voor meer informatie over dit product

Veilig online betalen met iDEAL, PayPal, creditcards, AfterPay en Bancontact

Productbeschrijving

Details

De Minelab X-Terra 705 GoldPack is standaard uitgerust met een 18,75kHz (H) elliptische zoekschijf, dit is dan ook het enige verschil t.o.v. de “gewone X-Terra 705.
Net als alle andere X-Terra’s is de X-Terra 705 voorzien van de door Minelab gepatenteerde VFLEX technology. Uniek aan deze Minelab serie is het feit dat de frequentie van de detector kan worden aangepast d.m.v. het toepassen van een andere zoekschijf.
De Minelab X-Terra 705 heeft net als alle andere X-Terra verwanten” een mooie grote (76x37mm) display.
Hierop wordt de materiaalwaarde d.m.v. een cijfer weergegeven. Het cijfer correspondeert met een blokje (cursor) dat oplicht. Door middel van de accept/reject drukknop kunnen alle “28 waarden” afzonderlijk van elkaar worden geaccepteerd of afgewezen. Met de – en de + druktoets kan de “cursor” naar links of rechts worden bewogen om zodoende de gewenste metaalselectie bijzonder verfijnd af te stellen. De Minelab X-Terra 705 kent 4 toonhoogten voor “audio metaalselectie”. Prettig detail is dat de instellingen behouden blijven, ook wanneer de detector uitgeschakeld wordt!
Met de “Patterns” druktoets kan nu worden gekozen voor vier door u in te stellen metaalselectie programma’s. Met de “Menu Select” druktoets kan de gevoeligheid (sensitivity), het volume, de “noise cansel”, (storende geluiden worden hiermee onderdrukt), de basistoon en het aantal toonhoogten worden ingesteld. Verder is er nog een pinpoint druktoets, wanneer deze wordt ingedrukt kan een object stilstaand worden gelokaliseerd en een alle metalen druktoets. Verder is er een druktoets voor “mode”/”audio”. Met de “mode” stand kan worden geschakeld tussen het Coin&Treasure en de Prospecting stand. In de Prospecting stand is de X-Terra 705 enorm gevoelig voor het kleinste goud! Met twee verschillende drukknoppen kan de automatische grondbalans en de automatische “noice cancel” functie worden geactiveerd. Tenslotte is er nog een “Track”druktoets waarmee kan worden gekozen voor automatische grondbalans afstelling.
Het display geeft tijdens het pinpointen een diepte indicatie aan. De armsteun is op diverse hoogten af te stellen zodat zowel mensen met lange en met korte armen een prettige greep hebben. Nieuw voor de X-Terra’s is de verlichting op de X-Terra 705!

Categorie / Doelgroep:
– Gevorderden.

Toepassing:
– Allround toepasbaar.
– Minder grote zoekterreinen.
– Redelijk op het zoute strand.
– Stort en vervuilde grond.
– Speciaal voor goud (nuggets).

Specificaties:
Gewicht: 1445 gram
Steel: 3-delig.
Kortste / langste lengte: 121 – 141cm.
Voeding: 4 x 1,5V AA batterijen.
Frequentie: 18,75 kHz.
Zoekschijf: 24x14cm elliptisch DD
Garantie: 3 jaar schriftelijk.
Standaard geleverd met: NL handleiding, beschermkap en batterijen.
Prijs: € 539,- inclusief BTW

Apart verkrijgbare accessoires voor de Minelab X-Terra 705 Gold Pack:
– Beschermhoes voor de display / bedieningskast.
– Een 26cm wide-scan (DD) 7,5kHz zoekschijf.
– Een 26cm ronde of 24x14cm elliptische wide-scan (DD) 18,75kHz zoekschijf.
– Een 22cm zoekschijf concentrische zoekschijf van 3 of 18,75 kHz.
– Koss hoofdtelefoon.
– Originele Minelab detectortas.
– Minelab vondstenschort.

Constructie:
– Metaaldetector met een spatwaterdichte digitale uitlezing.

Technisch:
– Motion detector met standaard concentrische zoekschijf.

Gebruiker:
– Metaaldetector voor veeleisende personen die wat meer instelmogelijkheden prefereren.

Onze mening: 
Dit is de X-Terra die behoorlijk populair is bij professioneel werkende mensen. Op de stort of op vervuild terrein met een elliptische 18,75kHz zoekschijf.
Daarnaast wordt de X-Terra 705 GoldPack veelvuldig gebruikt om te zoeken naar goud nuggets. Met name door mensen voor wie een GPX of Eureka Gold net een (financieel) stapje te ver is. Een detector met veel mogelijkheden die toch nog overzichtelijk zijn! Nieuw is de verlichting op deze topper van de X-Terra serie. Er zijn veel mogelijkheden voor het toepassen van andere 3, 7,5 of 18,75 kHz zoekschijven. De X-Terra 705 houdt bijzonder prettig vast, is lekker lang instelbaar en kwam er heel goed uit in onafhankelijke tests.

Extra informatie

Extra informatie

Doelgroep Gevorderden
Toepassing Allround, Minder grote zoekterreinen, Stort en vervuilde grond, Goud (nuggets)

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Minelab X-Terra 705 GoldPack nu met gratis PRO-FIND 35 pinpointer!